Skip to content

MENÚ

Especialistes en dissenys d’interiors per a oficines, showrooms, comerços, restaurants i residencial

L’interiorisme comercial està enfocat en aconseguir resultats a nivell empresarial i connectar amb el client ideal mentre que l’interiorisme residencial busca crear ambients on el benestar, el confort i la intimitat de les persones són els objectius principals.

Com a estudi d’interiorisme, t’ajudarem amb una reforma integral o donant una nova imatge al teu negoci sense realitzar obres.

Si només necessites les idees i tu ja tens els industrials, realitzarem el projecte d’interiorisme i t’entregarem la documentació amb tota la informació per fer-lo realitat.

Interiorisme i decoració comercial

El disseny d’un local va més enllà d’una decoració atractiva a la vista. Aspectes com la distribució, el recorregut del públic, la coherència amb la imatge de la marca, la presentació dels productes, materials, il·luminació, decoració, olors, música, generen una experiència sensorial que no deixarà indiferent als clients.

L’interiorisme comercial és un interiorisme estratègic, doncs cada decisió comporta un efecte sobre el consumidor.

El teu local és la teva targeta de presentació, allò que captarà l’atenció del client respecte la competència. Per aquest motiu, el disseny de l’espai ha de tenir una coherència amb la imatge de la marca i els seus valors.

A Salt&Pepper col·laborem amb un equip de dissenyadors gràfics que ens permet crear una nova imatge de marca, actualitzar o potenciar la imatge existent i aplicar-la en tot l’espai.

Una de les premisses del nostre d’estudi d’interiorisme és generar espais que estimulin els cinc sentits dels usuaris, fer que el procés de compra sigui una experiència sensorial i que, alhora, transmeti els valors de la marca.

Per crear un espai on el client es pugui submergir en aquesta experiència sensorial, treballem els estímuls visuals en els diferents espais i utilitzem tècniques de màrqueting sensorial com son l’aromateràpia, estímuls tàctils i acústics.

La importància de crear noves sensacions en l’usuari final faran que aquest tingui una experiència única i vulgui repetir-la.

Interiorisme i decoració residencial

A Salt&Pepper Espais, l’interiorisme residencial és molt més que fer un habitatge atractiu amb l’estil i colors que estan de moda. És tenir en compte l’estructura familiar, les activitats, entendre la seva manera de viure, els seus gustos… i aconseguir un equilibri entre la funcionalitat i el disseny.

A l’hora de construir o millorar un habitatge s’han de prendre moltes decisions i la majoria de vegades posar d’acord la família és tot un repte. Treure partit dels metres quadrats, distribucions, triar materials, mobiliari i acabats, il·luminar bé les estances, controlar l’obra és tot un maldecap per a la majoria de les persones, per això des del nostre estudi t’oferim aquest servei; per fer que sigui una experiència inoblidable.

Gaudeix del resultat, nosaltres ens encarreguem de tot!

Què inclouen els nostres serveis d'interiorisme i decoració?

01

Quedem per fer un café i parlem?

Així ens coneixem, ens expliques el teu projecte i les teves necessitats, visualitzem l’espai i si ens entenem comencem a treballar.

En el cas que es tracti d’un negoci i vulguis modificar la imatge corporativa, també t’ajudarem perquè oferim un servei global de branding i interiorisme.

02

Comencem a treballar

Després de la primera visita, et farem diferents propostes de distribució per optimitzar l’espai i unes propostes generals d’estil.

Conjuntament analitzarem les propostes plantejades per veure quina és la més adient.

03

Desenvolupament de la proposta

Un cop escollida la proposta de distribució i estil, acostumem a desenvolupar dues propostes de disseny en renders perquè puguis entendre de forma més visual com quedarà el teu espai. Tu tries l’opció que més t’encaixa i acabem de crear la proposta amb aquest disseny.

04

Selecció de materials

Paviments, revestiments, il·luminació, mobiliari, teixits i decoració. Nosaltres ens encarreguem de tot perquè el disseny de l’espai sigui un reflex del teu projecte i la teva marca. Un espai amb personalitat pròpia i diferenciador fins l’últim detall.

05

Pressupostos industrials

Si vols que també ens encarreguem de tota l’obra del teu espai, t’ajudarem a trobar els industrials més adequats.

06

Coordinació d'obra

Quan confies en nosaltres per coordinar l’obra, tens la tranquil·litat de saber que el projecte està en bones mans.