Skip to content

MENÚ

Projectes d'interiorisme

Take Away LA PLOMA

A l’estudi Salt&Pepper Espais, realitzem el disseny del local de menjar per emportar La Ploma, ubicat a un barri cèntric de Manresa. Es tracta d’un projecte integral on, a part del disseny d’interiors, també realitzem la imatge corporativa.

Anteriorment, el local ja estava especialitzat en aquest tipus de negoci però es veia un espai fosc i sense personalitat.

Fem un disseny de línies senzilles i utilitzem colors que aporten frescor i modernitat a l’espai.

El canvi de la porta d’entrada modernitza la façana, afavoreix l’entrada de llum al local i crea una zona d’accés més ample i pràctica.

La barra d’exposició dels productes i d’atenció al client, es dissenya com un únic moble fet a mida que permet tenir la caixa, una zona d’emmagatzematge i folrar la nevera d’exposició de productes, creant la sensació d’un espai ordenat.

Els llistons de fusta ens aporten un toc de calidesa i naturalitat a l’espai, i al mateix temps creen una separació visual entre la zona de cuina i de botiga. 

El nou logotip i les diferents aplicacions, tant en les retolacions exteriors com a l’interior del local, segueixen una línia simple i moderna, i aporten un toc de color i frescor a la imatge.

Si voleu veure un altre dels nostres projectes d’interiorisme clica en el següent enllaç: https://spespais.com/portfolio/projecte-interiorisme-restaurant-porta-ferro-manresa/

interiorisme_spespais_laploma_1
interiorisme_spespais_laploma_2
interiorisme_spespais_laploma_3
interiorisme_spespais_laploma_4
interiorisme_spespais_laploma_5