Skip to content

MENÚ

Projectes d'interiorisme

Showroom TOULOUSE

Ens arriba l’encàrrec del disseny d’interiors del showroom que la marca Aquavia te a Toulouse, una de les botigues de la cadena Ambiance et Spa.

Una de les premisses que marca el client és generar un espai que estimuli els cinc sentits dels usuaris quan visitin l’espai, fer que el procés de compra sigui una experiència sensorial i que, al mateix temps, transmeti els seus valors de marca.

La proposta per al showroom d’ Aquavia té com a objectiu crear un espai diferenciador respecte la competència, convertint aquest punt de venda en la seva flagstore, és a dir, en la botiga referent de la marca.

Proposem un projecte integral on l’usuari quedi inmers en un univers on es despertin els seus 5 sentits, creant una experiència fascinant de benestar, calma i serenitat on es combinen l’interiorisme i el marketing sensorial.

Per tal de crear un espai en el que el client es pugui submergir en aquesta experiència, es plantegen varies opcions com utilitzar aromateràpia amb un odotip personalitzat, estímuls tàctils mitjançant la utilització de diferents materials així com permetre l’ús d’alguns dels seus spas dins la botiga. Es crea una zona d’atenció al client diferenciada on es pot oferir begudes per a estimular el gust, es treballen els estímuls visuals en els diferents espais, i acústics mitjançant el fil musical.

El showroom es distribueix en dues zones, una àmplia àrea d’exposició de producte i dos punts d’atenció personalitzada. Dins d’aquest entorn, es genera una zona diferenciada on es dona protagonisme als spas d’alta gamma incorporant elements que ens transporten a la natura: els llistons de fusta i el jardí vertical.

Un dels punts importants per la botiga és treballar la il·luminació, tant a nivell general com puntual. S’utilitzen unes làmpades de forma circular que recorden la forma del monograma de la marca, combinat amb torretes amb plantes penjants del sostre dissenyades al nostre estudi que són un dels elements decoratius que ens ajuden a aportar calidesa, elegància i modernitat al showroom, i a diferenciar-lo de la resta.

El projecte d’interiorisme Showroom Aquavia Spa és un projecte multidisciplinar en el qual s’ha treballat conjuntament amb l’estudi Duplex Creativity 

Si vols conèixer millor com treballem clica en el següent enllaç: https://spespais.com/serveis/

https://www.duplexcreativity.com/

projecte interiorisme showroom spa toulouse
proyecto interiorismo showroom spa toulouse 2
proyecto interiorismo showroom spa toulouse 3
interiorisme_spespais_toulouse_b3
interiorisme_spespais_toulouse_b3
interiorisme_spespais_toulouse_b2
interiorisme_spespais_toulouse_b1
interiorisme_spespais_toulouse_b10
interiorisme_spespais_toulouse_
proyecto interiorismo showroom spa toulouse 5
interiorisme_spespais_toulouse_b11
projecte interiorisme showroom spa toulouse