Skip to content

MENÚ

6 CONSELLS IMPRESCINDIBLES PER TREURE PROFIT A LA TEVA TERRASSA

Arriba l’època de les terrasses. Amb el bon temps, qui no vol passar bons moments a l’exterior? Sigui un petit balcó, una terrassa o un pati, pots convertir aquest espai en el teu oasis particular. T’ajudarem a aconseguir-ho amb uns consells bàsics però imprescindibles per treure-li el màxim profit.

__
01

Pensa en la funció que li vols donar a l’espai, és a dir, si vols convertir-ho en una zona de descans, per fer àpats, com a zona lectura o bé per cultivar les teves plantes.

__
02

Hauràs de decidir quin estil li vols donar a aquest espai. Tingues present l’estil general de la vivenda, és a dir, que l’exterior mantingui un fil conductor amb l’estètica de l’interior.

__
03

Tingues en compte les dimensions de l’espai a l’hora de decidir quin mobiliari hi col.locaràs. És molt important trobar l’equilibri entre l’estètica i la funcionalitat.

__
04

Escolleix el mobiliari de manera que s’adapti a la funció escollida: si l’espai està destinat a descans o lectura pots optar per butaques ben cómodes, un balancí o una hamaca. Si hi vols fer dinars o sopars, escollir taules i cadires estètiques i pràctiques. Si vols dedicar l’espai a les plantes pots optar per col.locar jardineres, estanteries de paret o, fins i tot, pots trobar petits hivernacles per a les plantes més delicades.

__
05

La decoració serà el que donarà l’harmonia necessària al resultat final. Pots optar per tèxtils adequats a l’exterior (coixins, catifes, plaids…), fanals de diferents mides aportaran estil i calidesa.

__
06

Per últim, la il.luminació marcarà la diferència quan la llum del dia s’apaga. Pots triar entre una gran varietat de llums led, fanals amb espelmes, cortines de llum, garlandes… Les nits als balcons brillaràn amb llum pròpia!

Si voleu més idees, podeu consultar el nostre tauler Terrasses en el nostre Pinterest!

Si vols veure un dels nostres projectes d’interiorisme relacionat amb el tema fes click en el següent enllaç:

https://spespais.com/portfolio/menjador-matadepera/