Skip to content

MENÚ

6 avantatges de posar un jardí vertical al teu habitatge, negoci o local comercial

Una tendència molt ECO

Els jardins verticals són tendència i cada cop estan més presents en el món de l’interiorisme i la decoració. Poden ser utilitzats en diferents ubicacions, tant interiors com exteriors, i sorgeixen com un nou concepte que creix per a quedar-se tant a habitatges com a locals i negocis. Aquí us expliquem alguns dels seus avantatges:

__
01

Purificació de l’aire. Com qualsevol planta, un jardí vertical et deixarà un aire més pur, depenent de les espècies que escullis, l’aroma i els colors poden ser fascinants.

interiorisme spespais 21

__
02

Encaixa en qualsevol espai. Un dels majors avantatges d’escollir un jardí vertical és que es pot incorporar fàcilment en qualsevol espai, independentment de la mida, si teniu pocs metres, us permet introduir la vegetació sense ocupar espai al terra.

interiorisme spespais 22

__
03

No requereix reformes ni instal·lacions complicades i pot aplicar-se en la majoria de superfícies.

interiorisme spespais 20

__
04

El color verd augmenta la sensació de benestar i relaxació i crea un ambient més saludable. Viure i treballar en un entorn verd té un efecte positiu en el benestar de les persones.

interiorisme spespais 24

__
05

Ajuda a reduir el soroll. Actua com a element fonoabsorbent. La vegetació és un fantàstic aïllant acústic, la millor manera de reduir la contaminació acústica de manera natural.

interiorisme spespais 25

__
06

Crea un espai més atractiu i acollidor. La seva presència canvia per complert l’atmosfera d’un espai, ja sigui en planta natural o artificial, no es pot negar la seva bellesa.

.

interiorisme spespais 23

Si voleu més idees, podeu consultar el nostre tauler Vertical Gardens en el nostre Pinterest!

Aquí pots veure de quina manera hem aplicat un jardí vertical en un dels nostres projectes. Fes click en el següent enllaç:

https://spespais.com/portfolio/projecte-interiorisme-restaurant-porta-ferro-manresa/